Skien

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Sliperiv. 10, 3720 Skien
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Skien finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss.

Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Skien


Plantasjen Skien byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger meget sentralt beliggende på Myren industriområde. Vegg i vegg med blant annet brannvesenet og politistasjonen. Plantasjen Skien har en stor og oversiktlig gratis parkeringsplass til våre kunder. Bussholdeplass på begge sider av vår butikk gjør at man også kan velge kollektiv løsning for å komme til oss.

Vår butikk er på 3000 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har flere utdannende gartnere og andre ansatte med fagbrev som betyr at våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter. Spør oss gjerne om råd, for vi elsker å hjelpe andre til å lykkes med plantene sine.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Skien!

Telefon

35 90 41 70