Steinkjer

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Sjøfartsgata 14, 7725 Steinkjer
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Steinkjer finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, griller, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Steinkjer


Plantasjen Steinkjer byr på en inspirerende handleopplevelse og vi ligger ikke langt fra E6 på Sørsileiret hvor du også finner Amfi Steinkjer og en rekke andre butikker. Du finner oss innerst i veien forbi Lykkeland og Nord-Auto. Vi har stor parkeringsplass like utenfor butikken. Du kan også komme til fots eller på sykkel gjennom undergangen fra Figgabrua, langs stien fra Jæktbyen eller gangveien fra Amfi Steinkjer som ligger bare 300 meter unna.

Vår butikk er på 2500 m2 og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter hvor du vil finne noe for enhver smak.. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Uansett om du har stor hage eller en liten balkong har vi planter og tilbehør til ditt behov. Velkommen innom til en trivelig handel!

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Steinkjer!

Telefon

74 13 49 00