Trondheim - Moum

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Kong Øysteins veg 1, 7045 Trondheim
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Moum finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Moum
Plantasjen Moum byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger sentralt plassert på nordsiden av byen ved ett av Trøndelags største kjøpesenter Sirkus shopping. Sammen med Rema 1000, Apotek 1 og restaurant Prego kan vi tilby stor parkeringsplass med gratis parkeringsmuligheter

Vår butikk er på 5600 m2 og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse.

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til PlantasjenMoum!

Telefon

73 84 99 00