Volda

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Furene, 6100 Volda
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Volda finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Volda


Plantasjen Volda byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i Furene handels område midt i mellom Volda og Ørsta.

Vår butikk er på 2500 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg alt du trenger for å pynte opp i hjemmet.

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Volda!

Telefon

70 05 47 70