2016-04-21

PLANTASJEN tilbakekaller startkabel Alfred

Plantasjen oppfordrer samtlige kunder som har kjøpt startkabel Alfred å slutte å bruke denne og levere den til din nærmeste Plantasjen butikk.

Vi har oppdaget en feil fra produsent som gjør at noen av våre startkabler av typen Alfred med ean 7058782334175 har en konstruksjonsfeil som gjør at de kan være farlige å anvende og tilbakekaller disse fra markedet. Feilen kan føre til kortslutning.
Feilen gjelder bare selve startkabelen, ikke lysslyngen Alfred eller noen andre produkter.

Feilen gjelder kun på kabler solgt i perioden mellom 26.november 2015 og 23.januar 2016. Om startledningen er kjøpt tidligere så vil ikke denne være berørt av feilen.

For deg som er eier av dette produktet, ta det med til nærmeste butikk og henvend deg i kassa. Vi vil registrere deg med navn og adresse og sørge for at vi sender deg en ny startkabel så snart disse ankommer slik at du kan fortsette å benytte dine Alfred lysslynger. Alternativt utbetaler vi kjøpesummen.

Vi tester regelmessig våre produkter og forsikrer at våre leverandører oppfylle våre krav på sikkerhet i produksjonen og ser selvsagt alvorlig på denne feilen.

Plantasjen ber om unnskyldning for det ekstraarbeidet dette forårsaker og vil sammen med våre leverandører sikre at lignende produktfeil ikke oppstår igjen.

Alfred

Ved ytterligere spørsmål henvend deg til Plantasjen Kjedekontor: 66 92 62 00.