Tryller med farger og 150 dagers blomstring

Tryller med farger og 150 dagers blomstring

Stuehortensia ’Magical’ er en kompakte og rikt blomstrende plante som blomstrer i minst 150 dager – og som tryller med farger.


"Magical Colours Your Home"

De glade blomstene til stuehortensia ’Magical’ gir farger i hjemmet ditt. I tillegg til svært god holdbarhet, har ’Magical’ den unike egenskapen at den kan endre farge. Du ser deg derfor aldri lei på den.

Stuehortensia ’Magical’ finnes i 2 varianter, ’Magical Revolution’ og ‘Magical Amethyst’. De finnes begge i de strålende startfargene rosa og blått. Dagslyset påvirker stuehortensiaen slik at den langsomt forandrer farge. Blomstene til ’Magical Revolution’ begynner med fargen rosa og blått og slutter som mørkerødt. ’Magical Amethyst’ forandrer til slutt til dypgrønne blomster.


Stell
Stuehortensia ’Magical’ er enkel å stelle, og for å kunne få lengst mulig glede av din stuehortensia ’Magical’ får du her noen stelletips:

Plassering
Magical hortensia trives best på et ikke for mørkt sted. Hvis du setter hortensia på et lyst sted, kommer fargeforandringen best til sin rett.

Vann
- Den liker fuktig jord. Kontroller derfor regelmessig at jorden ikke er for tørr. Bøttevanning en eller to ganger i uken er passe.
- Sett eventuelt en skål under blomsterpotten slik at overflødig vann samles opp. Kast det overflødige vannet etter en halvtime. Hvis det blir stående for mye vann i ytterpotten eller skålen, kan røttene dø på grunn av for lite oksygen. Blomstene og bladene blir slappe akkurat som når planten har for tørr jord.
- Har du glemt å vanne? Dypp potten under vann til jordklumpen har sugd seg full med vann, la vannet dryppe ut og la planten komme seg på et kjølig sted. Det kan ta en stund.

Temperatur
Den ideelle temperaturen for stuehortensia er mellom 18 og 23 grader.

Ekstra gjødsling
Gi potteplantenæring annenhver uke, og følg anvisningene på emballasjen.

Stuehortensia - slik lykkes du >>