Vi lengter etter våren...

Vi lengter etter våren...

Lyset begynner forsiktig å komme tilbake, og vi får forhåpentligvis nyte mer av solen og kanskje kan vi fornemme våren. Skap vårfølelse inne med grønne planter, duften av jord fra din første såing, primula og hærlige sprø tulipaner.

Start våren inne

Du kan allerede nå begynne å planlegge og dyrke før sesongen. Botaniser gjennom vårt sortiment av omfattende kvalitets frø og begynn med planter som tar litt mer tid til å spire og utvikle seg, for eksempel, purre, aubergine, chili, tomat og pepper. Stikklingene begynner å dukke opp i våre butikker og gir oss følelsen av at våren er på vei. En plante lampe gir de små plantene en ekstra god start.

Snittblomster til hverdagsluksus

Fortsett fråtse i herlig sprø tulipaner nå som de er på sitt beste. Hos oss vil du også finne gode snittroser, perfekt for å gjøre ditt hjem levende og skape komfort. Ta kvister fra hagens busker og sett i en vase for å få en smak av nyutspringende blomster og blader.

Plant om dine grønne planter

Nå er det en god tid å plante og dele potteplanter som begynner å stå trangt i potten. Velg en god jord og bruk rene potter for best resultat. Gi dine grønne planter en dusj slik at de blir livlige og friske, kanskje du bør ta sjansen og kjøpe noen flere planter, henge og omplassere dem du allerede har til å skape en følelse av fornyelse og friskhet.

Ute i hagen

Natur og Hage er fortsatt i ro og vi kan benytte anledningen til å se over vinteren tildekning av busker og gnagskydd på stammene. Hvis snøen er tung, kan det være nødvendig å riste den ned fra grenene i hagen også.

Les mer om Plantasjens Grønne planter >>