Bryne

Hverdager 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 18:00

Om butikken

Klikk og hent!

I denne butikken kan du handle på plantasjen.no og hente din bestilling i butikk.
Les mer om klikk og hent her >>

Plantasjen Bryne byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Håland på Bryne. Våre nærmeste naboer er bl.a. Rema1000, Obs bygg, Bohus, Aarbakke, og vår nabo Norges største Biltema vegg i vegg.

Hos oss blir du møtt av en glad gjeng som har mange års erfaring i Plantasjen. Vi har utdannet gartner og våre ansatte har store kunnskaper innen planter og alt innenfor bransjen.

Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesong akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Hagesenteret vårt har en stor bredde innen vintergrønt, stauder, hekk, roser, prydbusker, prydtrær, klatreplanter, rhododendron, frukt og bær. Vi har flere nyheter i denne avdelingen hvert år og innkjøperene våre sørger for et sortiment som er tilpasset både små terrasser/hager og store villahager.

Uansett hvilken stilart du ønsker deg å hva som står på din ønskeliste så finner du det meste hos oss, som f.eks; Romantiske roser som dufter, stilrene buksbommer, minimalistisk gress, nostalgiske prydbusker, frukt og bær til din kjøkkenhage, vakre klatreplanter til å dekke en vegg eller roseportal, både vintergrønne og løvfellende hekker for å skjerme hagen din, blomster som tiltrekker seg humler og sommerfugler.

Spør våre ansatte og vi hjelper deg med å finne de beste løsningene og plantene for deg.

Grønne planter
I vår grønnplanteavdeling finner du både miniplanter og store planter som kan stå både i direkte sol og lengre inn i rommet med mindre lys. Hvis du ikke har `grønne fingre` har vi mange planter som ikke krever noe særlig stell, spør en av våre ansatte og vi hjelper deg med å finne den rette planten for deg og dine behov. Husk at planter kan friske opp et hvilket som helst rom og at de også gir et bedre inneklima i ditt hjem.

Liker du orkideer har vi flere sorter du kan velge av i vår orkideavdeling. Den mest vanlige Phalaenopsis orkideen har vi i flere varianter som f.eks på bøyle, `singolo` med 1 stor blomst, en som er farget blå, småblomstret `Wild white`, minivariant og fra 1 til 4 grener. Phalaenopsis er den enkleste å få til, den som blomstrer lengst og den som er lettest å få til å blomstre flere ganger.

Vil du prøve noen litt mer eksotiske sorter så har vi flere forskjellige orkideer i vårt sortiment alt ettersom hvilken sesong vi er i , bl.a. Dendrobium, Ludisia, Cambria, Wanda, Paphiopedilum og Cymbidium.

Hvis du har kastet deg på trenden med å dyrke egne grønnsaker, krydder og bær har vi alt du trenger for å få et godt resultat hjemme på terrassen eller i hagen din. Pallekarmer og plantekasser i flere størrelser og alt tilbehør som gir deg ett godt resultat slik at du kan være litt selvforsynt med egne grønnsaker og bær når høsten kommer. Det er alltid ekstra stas for små og store å kunne spise egendyrkede grønnsaker.

Du kan velge å starte helt fra begynnelsen og så frø eller kjøpe større å ferdige planter litt utpå sommeren. Med litt basiskunnskap kan alle få til å dyrke selv. Dette er gøy! Hiv deg på denne voksende trenden og spør gjerne om råd og tips.

Trenger du en bukett til noen du er glad eller en helgebukett til deg selv har vi ett godt utvalg hele året. Roser i flere størrelser og farger men også buketter som passer til hver sesong. Vi har også vaser som passer til alle størrelser og i flere stilarter.

Dyremat-avdelingen har mange produkter fra bl.a. Royal Canin, Hills og Pro Plan. Vi har hundesnacks, senger, bur, leker og det meste din 4-bente venn trenger.

Bryne
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen