Er du på utkikk etter utemøbler til balkongen eller terrassen? Vi har alt fra elegante, hvite bord og komfortable sofaer til solide stoler og solsenger.


Hagemøbler er ikke bare en praktisk del av utemiljøet, men også en forlengelse av hjemmet og den personlige stilen. Enten du har en liten balkong, en stor uteplass eller en lummelig terrasse, kan de rette utemøblene forvandle omgivelsene til en koselig oase for avslapning og sosialt samvær. Våre utemøbler kombinerer komfort med holdbarhet. 


La oss begynne med å utforske ulike materialer. Tre, rotting og metall er noen av de mest populære materialene til utemøbler. Tre skaper en naturlig og varm atmosfære. Rotting er lett, luftig og relativt vedlikeholdsfritt, perfekt for en moderne uteplass. Stål er basen i mange utemøbler, men det finnes også rene sett i for eksempel metall eller støpejern.


Når du velger utemøbler, er det viktig å tenke på både funksjon og komfort. En komfortabel sofa eller lenestol kan bli din favorittplass for å lese eller nyte et glass vin i solnedgangen. Med en stol eller hvilestol (klappstol/rygg) kan du slappe av og nyte utsikten. Et bord er praktisk når du skal spise ute, spille spill eller bare ha et sted å sette kaffekoppen.


I større rom kan det være verdt å investere i en sittegruppe eller et loungesett. En hjørnesofa med matchende bord og stoler kan skape et innbydende sosialt rom. Et loungesett i aluminium eller stål kan gi et moderne og stilrent uttrykk. Et sett i imitert rotting kan være både komfortabelt og slitesterkt.


Fargen på utemøblene spiller også en viktig rolle. Hvite møbler kan gi en frisk og sommerlig følelse. Husk at kvalitet også er viktig. Utemøbler er utsatt for vær og vind, så de bør være robuste og slitesterke.


Uansett om du vil skape en lounge med hagemøbler i tre eller bare er på utkikk etter en solseng, vil de riktige utemøblene forvandle utemiljøet til et hyggelig sted å slappe av og være sosial. Kanskje er det på tide å kjøpe den loungesofaen du alltid har ønsket deg, eller oppgradere den gamle hagestolen.


Hvis du er på utkikk etter bestemte typer møbler, kan du bla gjennom underkategoriene våre, for eksempel loungemøbler, balkongmøbler og spisegrupper, for å finne den perfekte løsningen for ditt utemiljø.


For deg som ønsker å holde deg oppdatert på de siste trendene, nyhetene og bestselgerne våre, anbefaler vi at du tar en titt på vår landingsside for utemøbler for aktuelle tilbud.

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen