Vårt sortiment

Vårt sortiment

Hos oss på Plantasjen finner du alt du trenger for et liv i vekst. Vi har et stort utvalg produkter, som hele tiden vokser og forandrer seg i takt med sesongene.

Vi setter vår stolthet i å skape et unikt sortiment av planter og løsninger som bidrar til et grønnere liv. Alle produktene vi tar inn i sortimentet vårt, er nøye utvalgt og har gjennomgått flere kvalitetskontroller. Vi har også en rekke garantier på planter og andre produkter.

Dette er våre produkter

Gjennom vårt brede sortiment, og med ekspertisen fra våre gartnere og planteeksperter, vil vi hjelpe deg med å komme nærmere naturens positive kraft.

Inneplanter

Er du ute etter den siste trenden eller en udødelig klassiker? Vi har et bredt utvalg grønne og blomstrende planter, buketter og snittblomster. 

Uteplanter

Hver sesong har sin egen sjarm, og det finnes planter for dem alle. Finn dine favoritter blant våre flerårige uteplanter, sesongblomster, hekker, busker og trær.

Potter

Utepotter, innepotter, ampler, balkongkasser, skåler og fat. Herlige planter fortjener herlige steder å vokse på, og det finnes så mange stiler å velge blant.

Innredning

Gjør innredningen komplett med pidestaller, vaser, lykter og dekorasjoner. Hos oss finner du alt du trenger for å løfte livet med planter til nye høyder.  

Dyrk selv

Å dyrke noe selv er en helt spesiell følelse. Vi har det du trenger for å dyrke både ute og inne, året rundt, som frø, stiklinger, planter, jord, gjødsel, vekstlys og drivhus.

Uteplass og fritid

Livet ute er til for å nytes, uansett om du gjør det best i hagen eller på balkongen. Vi har et bredt utvalg av utemøbler, griller og alt som skal til for å flytte kosen utendørs.

Hagestell

Med riktig verktøy blir jobben lettere. Vi har maskinene og hageredskapene som hjelper deg med å holde orden på hagen og å lykkes med dine grønne prosjekter.

Hund og katt

Våre kjære hunder og katter fortjener det beste. Hos oss får du kvalitetsfôr til gode priser, og med smaksgaranti, samt praktisk tilbehør til dine firbeinte venner.

Merkeordninger

Som ett av mange ledd i Plantasjens bærekraftsarbeid er flere av våre produkter merket med ulike merkeordninger. 

 • Nyt Norge
  Vi bruker det offisielle opprinnelsesmerket «Nyt Norge» på planter og blomster som er produsert og pakket i Norge, og hvor produsentene har fulgt de strenge norske reglene. Mange ser aktivt etter «Nyt Norge» når de velger mat og drikke på butikken, det kan du også gjøre når du besøker hagesenteret. 
     
 • Økologisk
  En rekke produkter er merket som økologiske. Dette gjelder ofte spiselige produkter, som de fleste av våre tomatplanter, poteter og urter. Definisjonen av økologiske matvarer er matvarer som er produsert innenfor EU i henhold til EUs regelverk for økologisk produksjon.
     
 • KRAV-dyrket
  KRAV er det svenske merket for økologisk produksjon. Merket finnes på en rekke varer også i norske butikker. KRAV-merket gir en garanti for at en vare er økologisk dyrket.
      
 • Symbolet bievennlig
  Som et ledd i arbeidet med å fremme biologisk mangfold har vi merket pottene og frøposene til alle plantene som er ekstra gunstige for bier og andre pollinerende insekter.

Kjøp på nett eller i butikk

Vi har over hundre butikker i Norge, Sverige og Finland samt og en nettbutikk som alltid er åpen. Mye av vårt sortiment på nett er det samme som i våre butikker, men enkelte ting finner du kun i nettbutikken. Vi fyller stadig på med nye herlige planter og produkter, så finn din nærmeste butikk og ta en tur innom.

Velkommen til Plantasjen!

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen