Orkidéer

Oppdag et mangfold av orkidéer; fra små og diskre til større, elegante sorter med distinkte farger. Vårt utvalg inkluderer orkidéer i ulike farger og former slik at du kan finne den perfekte orkidéen for deg. 


Orkidéer er en imponerende gave fra naturen. Disse plantene er, med sine eksotiske former og fargesterke blomster, en fryd for øyet og en kilde til inspirasjon for planteentusiaster verden over. Skal du kjøpe orkidéer har du et stort utvalg du kan la deg inspirere av. Det finnes tusentalls sorter, hver og én med din unike skjønnhet. 
Orkidéer finnes i alle størrelser, fra de minste artene som ikke er større enn en mynt, til de større sortene med bladverk og blomster som kan nå flere meter i høyden. Visse sorter er kjente for sine store, dramatiske blomster, mens andre kan skryte med små diskré og delikate blomster. Fargene varierer også - fra intense nyanser av rødt, oransje og gult til mer subtile toner av hvitt, rosa og lilla. Mange orkidéer har også en duft, den kan variere fra søtt og fruktig til mer krydret og eksotisk. På den måten er orkidéen den perfekte planten til å gi hjemmet et løft - de tilfredsstiller sinnet og det finnes mange varianter å velge mellom. 


Orkidéer er også veldig givende å ta vare på og følge i hjemmet. De kan være litt krevende og behøver en del oppmerksomhet. Det må eksempelvis rett mengde lys, varme og fuktighet, samt en veldrenert jord til for at den skal trives optimalt. Men det finnes likevel en spesiell tilfredsstillende følelse ved å se en orkidé blomstre, spesielt om det er en art eller sort som kan være vanskelig å dyrke. Det krever litt tålmodighet og omsorg, men resultatet er vel verdt anstrengelsen. Når de er ferdigblomstret, kan det ta opptil et halvår før du får oppleve det igjen, men det er også utfordringen som er en del av plantens sjarm. Du kan lese mer om hvordan du tar vare på dine orkidéer i vår planteguide. 


På Plantasjen har vi også alt du behøver for å kunne ta vare på orkidéen din best mulig. Hos oss kan du matche til rett potte – uavhengig om du vil ha en transparent potte som viser røttene eller en større potte når du skal potte om orkidéen. Du finner også passende plantejord og næring som er tilpasset orkidéer. Glem heller ikke at du også vinner et omfattende utvalg av andre blomstrende inneplanter og grønnplanter som gir liv til alle rom i hjemmet.

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen