Om Plantasjen

Om Plantasjen

Vi hjelper til med å fylle hjem og hager med liv og plantekraft. Hos oss finner du alltid planter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Plantasjen har et stort utvalg, som hele tiden vokser og forandrer seg i takt med sesongene for uteliv, planting og hage. Hos oss kan alle som elsker livet med planter, og de som vil ha flere planter i livet sitt, finne det de leter etter. Plantasjen skal være et sted hvor nysgjerrigheten kan vokse og interessen blomstre.

Den første butikken åpnet i Norge for over 35 år siden. Vi har 121 butikker i Norden – 68 butikker i Norge, 42 butikker i Sverige, 11 butikker i Finland og en velfylt nettbutikk som alltid er åpen.

Vi har alltid bærekraft med i det vi gjør. Det kommer helt naturlig når man jobber med det vi gjør. For oss handler bærekraft om å redusere miljøpåvirkningen, inspirere andre og påvirke utviklingen av bransjen vår i en positiv retning. 

La det gro, spire, vokse og blomstre. Velkommen til Nordens herligste drivhus. Vi hjelper deg med å komme nærmere naturens positive kraft. 

Slik jobber vi med bærekraft

Kjappe fakta om Plantasjen

 • Plantasjen ble grunnlagt for over 35 år siden i Norge.
 • Siden den gang har vi utvidet virksomheten til både Sverige og Finland.
 • Vi har 121 butikker i forskjellige størrelser i hele Norge, Sverige og Finland.
 • Omkring 2400 ansatte og sesongmedarbeidere jobber på Plantasjen gjennom året, og vi har lokale kontorer i alle tre land.
 • I 2016 ble Plantasjen kjøpt opp av Ratos, et investeringsselskap som eier og utvikler nordiske foretak.

Plantasjens års- og bærekraftsrapport 2023 (pdf)

Les mer om Plantasjen (engelsk)

Jobbe i Plantasjen

Hos oss gjør du en forskjell. Som ansatt i Plantasjen er du nøkkelen til vår fremgang og fremtidige vekst. Du er ansiktet vårt utad, og ditt engasjement og din innstilling er avgjørende for at kundene våre skal kjenne seg velkomne til våre butikker og online. Planter er vår store lidenskap, og hos oss finnes det gode muligheter for våre medarbeidere til å vokse inn i nye roller og videreutvikle fagkunnskapene.

Som ansatt i Plantasjen får du

 • Et givende, positivt og spennende arbeidsmiljø. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for våre ansatte.
 • Vi bryr oss om våre ansatte. Det er viktig for oss at du føler deg frisk, fornøyd, glad og verdsatt for det du gjør.
 • En jobb hos Plantasjen inkluderer også en markedstilpasset lønn, ansattgoder og personalrabatter i våre butikker.

Se alle ledige stillinger

Organisasjon

 • Jesper Lien, Chief Executive Officer
 • Marcus Larm, Category Director (Plants & B2B)
 • Julia Romberg, Category Director (Dry Goods)
 • Fredrik Dahl, Commercial Director
 • Niklas Svensson, Supply Director
 • Nils Eriksson, Chief Financial Officer
 • Olav Fyldeng, Chief Information Officer
 • Gunstein Hansen, Director Real Estate & Shared Services

Varslingstjeneste

Varslingstjenesten gir alle anledning til å melde i fra om mistanker om lovbrudd og eller uregelmessigheter. Det vil si alt som ikke er i tråd med virksomhetens verdier og regler. Les mer om varslingstjeneste

Spørsmål om menneskerettigheter og arbeidsforhold

Åpenhetsloven skal sikre åpenhet fra bedrifter om arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Vi har plikt til å gjøre aktsomhetsvurderinger og til å informere om hvordan vi jobber med dette. Du har rett til å be om informasjon (fremsette et såkalt informasjonskrav) og få svar innen tre uker.

Kontakt oss på compliance@plantasjen.com dersom du har spørsmål knyttet til dette. Du kan lese mer om hva slags informasjon du kan be om på Forbrukertilsynets side om informasjonskrav.

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen