Plantejord

Oppdag vårt store utvalg av plantejord. Ved å velge riktig plantejord sikrer du at plantene dine får de spesifikke næringsstoffene og dreneringsegenskapene de trenger for å trives.


Plantejord er grunnlaget for alt liv i hagen. Det er i denne jorden vi sår våre frø, planter våre planter og dyrker våre drømmer. Men hva er egentlig plantejord? Hvordan vet man hvilken jord som er best å kjøpe? Og hvordan kan man forbedre jorden man allerede har?


Plantejord er en spesiell blanding av forskjellige materialer, ofte inkludert torv eller torvfri kompost, som er spesielt utviklet for å gi optimale forhold for nyplanting. Det er en jordforbedring som tilfører næring og struktur til din eksisterende jord, noe som gjør den mer egnet for planting og dyrking.


Hos oss finner du plantejord for alle slags behov, alt fra universell jord til spesialtilpasset jord for spesifikke planter. Alt for at du skal kunne gi dine blomster, busker og trær perfekte forhold for å trives. Vi har plantejord for planter, enten de skal leve innendørs eller utendørs. Velg blant økologiske og torvfrie alternativer for bærekraftig dyrking, og skap et blomstrende miljø i ditt hjem og din hage.


Når du skal kjøpe plantejord, er det viktig å se på kvaliteten. God plantejord bør være mørk og kornet, og den skal lukte friskt og jordaktig. Den skal også være fri for steiner og andre forurensninger.


Plantejord er også noe du kan lage selv, ved å blande din egen jord med kompost, sand og andre organiske materialer. Dette kan være en god måte å gjenbruke hageavfall på, samtidig som du forbedrer jorden din.


Når du først har din plantejord på plass, er det på tide å begynne å plante. Husk å vanne godt etter planting, og fortsett å vanne regelmessig til plantene har etablert seg. Plantejord kan også trenge å komplementeres med ekstra næring, avhengig av hvilke planter du dyrker.


Plantejord er tilgjengelig for kjøp i store sekker eller på pall, noe som kan være praktisk hvis du har en stor hage eller hvis du planlegger å gjøre mye planting. Det finnes også øko- og kravmerkede alternativer for deg som ønsker å gjøre et mer bærekraftig valg.


Våre kategorier utendørsjord og bark samt innendørsjord tilbyr et bredt utvalg av jordtyper tilpasset forskjellige planters og blomsters behov, både for innendørs og utendørs bruk.


Hvis du er usikker på hvilken jord du skal velge for dine utendørs planter, ikke gå glipp av vår omfattende guide om hvordan du velger riktig jord og gjødsel for utendørs planter. Denne guiden gir deg en dypere innsikt i hvilken type jord som passer best for dine spesifikke planter og hvordan du best tar vare på dem. Med riktig kunnskap og produkter kan du maksimere potensialet i hagen din.


Å forstå og arbeide med plantejord er en viktig del av hagearbeidet. Med riktig jord kan du skape en hage som er både vakker og produktiv, og som gir glede og tilfredsstillelse år etter år.

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen