Garantier

Prisgaranti

Vårt prisløfte!
Det skal være prisgunstig å handle på Plantasjen. Derfor tilbyr vi en prisgaranti på direkte sammenlignbare produkter fra våre merkevareleverandører, av samme varemerke og modell. Vi matcher ordinær pris mot prisen i konkurrerende fysiske butikker. Dersom du innen 30 dager skulle finne samme vare til en lavere pris et annet sted, betaler vi tilbake differansen.

Hvem gjelder prisgarantien for?

Garantien gjelder for privatkunder. (Ikke bedriftskunder.)

Når og hvordan gjelder prisgarantien?

Garantien gjelder 30 dager fra kjøp. For å benytte prisgarantien må du fremskaffe bevis på at en konkurrent selger produktet til en lavere pris, f.eks. med annonse, brosjyre eller lignende. Hvis du allerede har kjøpt varen, tar du med deg produktet og kvitteringen til en av våre butikker hvor differansen betales tilbake via kort eller trekkes ifra som rabatt ved kjøpstilfelle.

Hva gjelder prisgarantien for?

  • Lagerførte varer i butikk, ikke bestillingsvarer eller tilbud.
     
  • Våre produkter, ekskludert kundeklubbtilbud, salg, tilbud og produkter som selges i begrenset antall.
     
  • Sammenligningen gjøres med samme vare, samme varemerke og modell. Den gjelder ikke for fyringsprodukter, gass, dyrefôr og egne varemerker.
     
  • Sammenligningen gjøres med fysiske butikker, ekskludert postordre og netthandel.


Om våre garantier

Vi vil at du skal være fornøyd med produktene fra Plantasjen. Derfor tilbyr vi flere gunstige garantier på noen av våre viktigste produkter. Garantiene går ut på det samme – at du alltid skal bli fornøyd, selv om du har kjøpt noe du ikke er fornøyd med. Bare ta godt vare på kvitteringen, så sørger vi for å hjelpe deg når du kommer til butikken.


Kvalitetsgarantier

12 måneders garanti på grønne potteplanter

Ønsker du alltid å ha et grønt hjem? Da er denne garantien noe for deg. Vi gir deg hele 12 måneders garanti på alle våre grønne potteplanter. Så nå kan du velge de plantene du faller for med god samvittighet. Ta vare på kvitteringen!

Med grønne inneplanter mener vi alle inneplanter som ikke har blomster.

5 dagers garanti på snittblomster

Våre avskårne blomster er kjent for sin høye kvalitet. Dersom buketten begynner å henge i vasen innen 5 dager etter kjøpet, gir vi deg en ny. Ta med blomstene og kvitteringen til butikken, så får du nye, friske blomster med deg hjem eller pengene tilbake.

5 ukers garanti på orkideer

Vi er stolte over at våre orkidèer har høy kvalitet. Når du kjøper en orkidé hos oss, garanterer vi at den fortsetter å blomstre i hele 5/6 uker etter kjøpet. Skulle du likevel ikke være fornøyd med blomstringen, tar du bare med deg orkidèen og kvitteringen til en Plantasjen-butikk. Her får du en ny eller pengene tilbake.

12 måneders garanti på flerårige hageplanter

Vi gir deg hele 12 måneders garanti på flerårige uteplanter. Dersom planten ikke utvikler seg normalt, til tross for at den stelles riktig og ikke har fått frostskader eller er utsatt for skadedyr, får du pengene tilbake. Ta med deg planten og kvitteringen til butikken, så løser vi det.

Hvis planten er uhåndterlig og vanskelig å ta med til butikken, kan du ta et bilde og vise det i butikken.

Kvalitetsgaranti på gjødsel

Vi er stolte over vår egen gjødsel. Derfor gir vi en sjenerøs kvalitetsgaranti. Hvis gjødselen ikke gjør jobben, får du pengene tilbake.

Kvalitetsgaranti på ved

På Plantasjen kan du være helt sikker på at du får tørr bjørkeved. Hvis du likevel ikke er fornøyd, får du en ny sekk eller pengene tilbake. Hver sekk veier cirka 15 kg, og veden har et fuktnivå på maks. 20 %. .

Smaksgaranti på dyrefôr

Smaksgaranti på dyrefôr. Faller ikke fôret du kjøper i smak hos din hund eller katt, får du pengene tilbake.

Gjelder dersom det er minimum halvparten igjen av sekkens innhold og fôret må ligge i originalforpakning

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. Hemleverans Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc