Garantier

Vi vil at du alltid skal bli fornøyd, selv om du har kjøpt noe du ikke er fornøyd med. Derfor har vi en rekke garantier. Husk å ta vare på kvitteringen!

Vil vil at du skal lykkes med planten din. Stelletips finner du blant våre tips og råd.

Kvalitetsgarantier

12 måneders garanti på flerårige uteplanter 

Du skal kunne stole på at våre flerårige uteplanter har høy kvalitet. Derfor får du 12 måneders garanti på våre flerårige uteplanter fra kjøpsdato. Dersom planten du kjøper ikke utvikler seg normalt i løpet av det første året, får du en ny eller pengene tilbake.
 
Ta med planten, eller et bilde dersom den er uhåndterlig, og kvitteringen til din butikk så hjelper vi deg. Du kan også kontakte kundeservice. 

Hageplanter

12 måneders garanti på grønne inneplanter

Ønsker du alltid å ha et grønt hjem? Da er denne garantien noe for deg. Hos oss får du 12 måneders garanti på grønne inneplanter* fra kjøpsdato. Dersom planten ikke utvikler seg normalt, ta med planten og kvitteringen til oss. Her får du en ny eller pengene tilbake. Ta vare på kvitteringen. Er planten uhåndterlig, ta kontakt med butikken for å finne en løsning.

Ta med planten, eller et bilde dersom den er uhåndterlig, og kvitteringen til din butikk så hjelper vi deg. Du kan også kontakte kundeservice.

*Med grønne inneplanter mener vi alle inneplanter som ikke har blomster.

Grønne planter

6 ukers garanti på orkideer

Vi er stolte over at våre orkidèer har høy kvalitet. Når du kjøper en orkidé hos oss, garanterer vi at den fortsetter å blomstre i hele 6 uker fra kjøpsdato. Skulle du likevel ikke være fornøyd med blomstringen, ta med orkidèen og kvitteringen til oss. Her får du en ny eller pengene tilbake. Ta vare på kvitteringen.

Ta med planten, eller et bilde dersom den er uhåndterlig, og kvitteringen til din butikk så hjelper vi deg. Du kan også kontakte kundeservice.

Orkidéer

Kvalitetsgaranti på gjødsel

Vi er stolte over vår egen gjødsel. Derfor gir vi deg en kvalitetsgaranti. Hvis gjødselen ikke gjør jobben, ta med gjødselen og kvitteringen til oss. Her får du en ny eller pengene tilbake. Ta vare på kvitteringen.

Gjødsel

Kvalitetsgaranti på bjørkeved

Hos oss kan du være helt sikker på at du får tørr bjørkeved. Dersom du likevel ikke er fornøyd, ta med veden og kvitteringen til oss. Her får du en ny sekk eller pengene tilbake. Ta vare på kvitteringen.

Hver sekk veier cirka 15 kg, og veden skal ha et fuktnivå på maks 20 %.

Ved

Smaksgaranti på dyrefôr

Faller ikke fôret du kjøper i smak hos din hund eller katt, ta med fôret og kvitteringen til oss. Her får du bytte eller pengene tilbake. Ta vare på kvitteringen.

Gjelder dersom det er minimum halvparten igjen av sekkens innhold og fôret må ligge i originalforpakning.

Husdyr

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen