Aktuell informasjon om koronaviruset

Plantasjen tar smittefaren knyttet til koronavirus svært seriøst, og vurderer situasjonen fortløpende. Vi følger tett de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra helsemyndighetene.

Vår høyeste prioritering nå er tryggheten til alle dere som handler hos oss og våre ansatte. Vi har store butikker med god plass og alle våre butikker er åpne. Det betyr også at Post i butikk holder åpent og er i vanlig drift.
Vi har også e-handel med hjemmekjøring for deg som bor sentralt i områder i Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike for det meste av vårt brede sortiment. Fyll inn ditt postnummer for å sjekke muligheten for hjemlevering.

Vi har implementert ekstraordinære tiltak for å forebygge smitte. Nedenfor kan se hvilke tiltak vi har gjort og hva vi ønsker at du som kunde skal gjøre når du besøker oss.

Grundig og hyppig vask av berøringsflater

Vi har implementert ekstraordinære tiltak for rengjøring og desinfisering. Det betyr at vi vasker alle berøringsflater som handlevogner og kortterminaler grundig og hyppig gjennom dagen.

Vaner som forebygger smitte

Alle butikker er utstyrt med plakater som påminner om vaner som forebygger smitte; herunder god hånd- og hostehygiene.

Holde avstand

Generelt skal vi alle holde større avstand enn vanlig. Forebygg smitterisiko ved å holde minimum 1 meter avstand til hverandre. Dersom det blir veldig mange kunder på samme tid kan vi ha behov for å slippe inn kunder i puljer, vi ber om forståelse for dette.

Betaling

Vi oppfordrer alle til å betale med kort så langt det er mulig for å redusere smitterisiko. Vi oppfordrer til å benytte «tæpping», det vil si at du legger bankkortet oppå terminalen. For beløp over 400 kr kreves det kode. Bruk det ene hjørnet på bankkortet når du skal trykke koden.

Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer

Les mer om Folkehelseinstituttet sine retningslinjer her >> 

Din innsats gjør en forskjell. Følg anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. Slik tar vi vare på de mest sårbare blant oss.

Takk for at du er med på dugnaden!
Hilsen alle oss i Plantasjen

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. Hemleverans Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc