Potte Nova

Lengde 54 cm, Svart

599,-
Moderne, stilig, rektangulær plantekasse til utendørs bruk, i frostsikker lettsement med dreneringshull. Lengde: 54 cm. Fin til sesongens samplantinger.
Denne moderne og stilige, Nova-plantekassen er i frostsikker lettsement med dreneringshull i bunnen. Perfekt for deg som ønsker et stilrent og helhetlig inntrykk på balkongen eller terrassen. Plantekassen er beregnet på utendørsbruk og er frostsikker, noe som betyr at den tåler lave temperaturer, så lenge den ikke blir utsatt for mye vann som fryser til. Frossent vann utvider seg i volum, og plantekassen kan da i verste tilfelle sprekke. Du må derfor påse det er luft mellom bakken og dreneringshullet på plantekassen, og at det ikke lagres opp for mye vann i denne. For å beskytte mot vann og kulde om vinteren kan gjerne plantekassen plasseres under tak eller innendørs. Plantekassen inngår i Nova-serien som består av flere forskjellige størrelser, modeller og farger.
Se mulighet for hjemlevering
Tilgjengelighet i butikk

Råd om stell

Sørg for at det er et hull i bunnen av plantekassen for å sikre god drenering. Fyll deretter bunnen med lecakuler. Disse gir ytterligere drenering og isolerer mot kulde nedenfra. Fyll ca. en tredjedel av plantekassen med lecakuler og resten med jord. Bruk gjerne potteføtter eller potteunderlag uten fat for at overskuddsvannet skal kunne renne ut. Plantekassen er frostsikker, noe som betyr at den tåler lave temperaturer, så lenge det ikke er for mye vann i kassen. For mye vann som fryser vil utvides, noe som kan føre til at plantekassen sprekker. Du bør derfor plassere plantekassen under tak eller i et frostfritt rom, som for eksempel i en bod. Dersom det er meningen at plantene skal overvintre i denne frostsikre plantekassen, anbefaler vi ytterligere isolering med for eksempel bobleplast og sekkestrie, eller kjøp av pottebeskyttelse.

Frakt og levering

Fyll inn ditt postnummer for å sjekke muligheten for hjemlevering.

Netthandel på Plantasjen.no er mulig for deg som bor sentralt i områder i Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Vi har et utvalgt sortiment av møbler fra Hillerstorp som kan bestilles til hele landet.

Fraktprisen baseres på vekt, volum og hvor langt det er fra vårt lager til kunde. Vi jobber forløpende med å evaluere logistikkpunktene våre og fraktalternativene - nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. 

Beregnet leveringstid vises i kassen før du betaler.

Plantasjen leverer alle hverdager, dag og kveld. Enkelte leveranser kan også leveres lørdag (mot tillegg) Sjekk dine ulike fraktalternativ i kassen før du betaler.

Tunge leveranser leveres ved tomtegrensen. Bærehjelp inngår ikke.

Spesifikasjoner

Salgsperiode: Januar - Desember
Artikkelnummer: 2403376
EAN: 7058782403376
Farge: Svart
Bredde: 54 cm
Dybde: 20 cm
Høyde: 26 cm
Vekt: 8,4 kg
Materiale: Sement
Varemerke: Plantagen
Opprinnelse: Vietnam

Kjøp til

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc