Jessheim

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Næringsparkveien 2, 2050 Jessheim
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Jessheim finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Jessheim
Plantasjen Jessheim byr på en inspirerende handleopplevelse. Butikken finner du på vestsiden av avkjøringen Jessheim nord på E6. Vi har stor parkeringsplass med gratis parkering rett utenfor butikken.

Vår butikk er på 3.584 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter. Vi har alt du trenger for å skape det grønne hjemmet du drømmer om, enten du ønsker deg stilrene rom med trendy planter eller en frodig, grønn jungelfølelse. Kom og bli inspirert!

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har stor kunnskap innen blomster og planter samt om redskaper og utstyr du trenger til hagen din.

Livet blir bedre med planter!

Telefon

63 94 36 10