Lier

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

St.Hallvarsvei 6., 3400 Lier
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Lier finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Lier
Plantasjen Lier åpnet i 1998 og var da butikk nummer 3. Plantasjen Lier byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger 3 km utenfor Drammen sentrum. på Kjellstad kjent som en av Norges første bomstasjoner på E-18.

Vi ligger i et industriområde med bensinstasjoner, bilforretninger og en veikro. Vi har stor gratis parkeringsplass rett foran butikken. Våre kunder kommer primært fra Drammen by, Hurum, Lier, Tranby og Sylling.

Vår butikk er på 3000 m2 og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har hele 5 utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Lier!

Telefon

32 22 67 44