Mjøndalen

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Orkidehøgda 5., 3050 Mjøndalen
KontaktinformasjonPå Plantasjen Mjøndalen finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør, samt jord og gjødsel.
Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv hele året .

Avhengig av sesong finner du ett stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå ,eller kontakt oss hvis du har spørsmål om produkt .

Om Plantasjen Mjøndalen


Plantasjen Mjøndalen byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger rett i utkanten av sentrum. Vi har gode parkeringsmuligheter, og vi ligger rett ved siden av Biltema, Sparkjøp, Megaflis og Rema1000 for å nevne noen.

Vår butikker på 3500kvm, og når du kommer inn blir du møtt av ett stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig følelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innom blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Mjøndalen.

Telefon

32 27 49 50