Sandnes - Forus

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Stokkamyrv. 26, 4313 Sandnes
Kontaktinformasjon

Planter, blomster og tilbehør


På Plantasjen Forus finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Vi har også Weber World Shop, noe som betyr at vi har nesten hele sortimentet fra Weber.

Du finner også årstidens fineste blomster og planter hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Forus


Plantasjen Forus byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i samme handlegate som Mega Flis, Power, Toys’R’us og Lefdal.

Vår butikk er på ca 8 250 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse.

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Forus!

Telefon

51 70 73 30