Medlemsvilkår

Medlemsvilkår for Plantasjen kundeklubb

Medlemskap

Plantasjen Norge AS (Plantasjen) er ansvarlig for alle fordeler i forbindelse med Plantasjens kundeklubb.

Plantasjens kundeklubb er et medlemskap uten kostnad for medlemmene. Kun privatpersoner kan søke om medlemskap i Plantasjens kundeklubb. For å søke om medlemskap må du være 18 år.

Innsamling av poeng

Fra 1. mars 2022, gir vi alle våre medlemmer som handler i alle våre  butikker i Norge 2 prosent tilbakebetaling med digitale verdisjekker. Bonussjekken kan innløses i alle Plantasjen-butikker i Norge.

Plantasjen har rett til å innføre nye fordeler samt forandre opplegget for poengopptjening. Kjøp som registreres i kassen, gir poeng. Du kan registrere kjøpet ditt i kassen enten med mobilnummer eller din e-postadresse. Kjøp av gavekort gir ikke poeng.

Etterregistrering av bonuspoeng ved kjøp

Ved etterregistrering av bonuspoeng sender du en kopi av kvitteringen, medlemsnummer og mobilnummer på e-post til kundeklubben@plantasjen.no. Merk at ved etterregistrering blir ikke kvitteringen lagret i medlemskontoen din på Mine sider. Hvis du har fått poeng for en vare som du senere leverer tilbake, vil Plantasjen fjerne poengene for denne varen.

Utbetaling av bonus

Registrerte kjøp gir 2 prosent tilbakebetaling. Når du har handlet for 2500 kroner, har du samlet inn 2500 poeng og får 50 kroner i bonus. Din opptjente bonus gjelder i alle våre Plantasjen-butikker i Norge. Poengene beregnes cirka annenhver måned og utbetaling skjer opptil seks (6) ganger per år og styres av ditt poengnivå. Bonussjekken er gyldig i to (2) måneder og kan ikke forlenges.

Ved utbetaling av bonus mottar du en bonussjekk på e-post. Bonussjekken er også synlig i kassen i perioden den er gyldig. Gyldighetstiden er oppgitt på bonussjekken. Måneden før bonusen blir utbetalt, sammenfatter og beregner Plantasjen din opptjente bonus. Kjøp som gjøres etter denne utregningen, blir registrert på neste periode.

Hvilket bonusnivå du havner på ved neste utbetaling, avhenger av hvor mye du har handlet for. Når du har opptjent 2500 poeng, får du en bonussjekk på 50 kroner. Neste inntjeningsnivå er 3750 poeng, noe som gir en bonussjekk på 75 kroner. Maks verdi på en (1) bonuskupong er 250 kr, dvs. tilsvarende 12 500 poeng. Hvis du ikke har handlet i løpet av et kalenderår, nullstilles dine poeng på kontoen den 31. desember. Nullstilte poeng kan ikke reaktiveres.

Bruk av bonus og medlemskap

Bonus kan innløses i varer i alle våre Plantasjen butikker i Norge. For å bruke bonusen din, identifiser deg med legitimasjon i kassen og gi beskjed om at du vil bruke din bonus. En bonussjekk kan brukes kun en gang. Bonussjekken kan ikke innløses mot kontanter. Sjekken er gyldig i to måneder og kan ikke forlenges. Siste gyldighetsdag er angitt på bonussjekken. Sjekken er digital og ligger i vårt kassasystem, knyttet til ditt medlemsnummer.

Opptjente poeng er personlige og kan ikke selges, overføres, arves eller brukes av andre enn deg. Bonussjekken sendes til deg på e-post og er også tilgjengelig i kassen. Du som medlem har ansvaret for at de opplysningene som finnes på din medlemskonto i Plantasjens register, er korrekte og oppdaterte. Hvis du ikke har noen registrerte kjøp eller aktivt har benyttet deg av markedsføringskommunikasjon fra Plantasjen de siste 24 månedene, vil medlemskapet bli avsluttet ved førstkommende årsskifte.

Misbruk

Plantasjen forbeholder seg retten til å si opp ditt medlemskap og/eller sperre ditt medlemskort umiddelbart ved misbruk av kortet og/eller medlemskapet.

Behandling av personopplysninger 

Det er frivillig å bli medlem i Plantasjens kundeklubb. Du kan når som helst si opp medlemskapet ved å kontakte Plantasjen på kundeklubben@plantasjen.no.

Når du er registrert som medlem i Plantasjens kundeklubb, samler Plantasjen inn følgende informasjon om deg: fornavn, etternavn, fødselsdato, postnummer, e-post og mobilnummer. Når du bruker ditt medlemskort, samler Plantasjen også inn kjøpsinformasjon som beløp, varer, produkter, dato, kjøpshistorikk og hvor kjøpet ble gjennomført.

Mer informasjon om hvordan Plantasjen behandler personopplysningene dine finnes i vår personvernerklæring samt i informasjon om cookies (informasjonskapsler).

Ved å fylle ut dine opplysninger i registreringsskjemaet på Plantasjens kundeklubb og krysse av i ruten «Jeg aksepterer medlemsvillkårene» aksepterer du alle vilkårene for Plantasjens kundeklubb i samsvar med disse medlemsvilkårene. Merk at vilkårene vil kunne endres og at du ved jevne mellomrom bør lese igjennom vilkårene.

Som medlem i Plantasjens kundeklubb samtykker du i følgende medlemsvilkår og markedsføringskanaler:

  • Jeg har lest og godtar medlemsvilkårene.
  • Send meg medlemstilbud, inspirasjon og arrangementer på e-post.
  • Send meg aktuelle medlemstilbud på SMS.
  • Jeg godtar direkte markedsføring i posten.
  • Jeg godtar målrettet digital annonsering.
  • Jeg godtar markedsføring i sosiale medier.

Samtykket gjelder til du selv sier opp medlemskapet, og opphører ikke hvis tjenesten ikke benyttes. Samtykke er heller ikke avhengig av eventuelle kjøp av produkter. Du har rett til å trekke tilbake samtykket ved å kontakte  kundeklubben@plantasjen.no eller gå inn på Min side på plantasjen.no/kundklubb og trekke tilbake ditt samtykke.

Hvis du ikke ønsker å motta ett eller flere av markedsføringskanalene ovenfor, kan du når som helst avregistrere deg fra én eller flere av disse markedsføringskanalene på Plantasjens kundeklubb på Min side, alternativt ved å kontakte Plantasjen skriftlig på e-postadressen kundeklubben@plantasjen.no

Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Plantasjen å oppfylle sine forpliktelser ifølge disse medlemsvillkårene og som etter norsk lov regnes som force majeure, opphører avtalen og den berørte parts forpliktelser umiddelbart så lenge den ekstraordinære situasjonen pågår. Som force majeure regnes blant annet streik, lockout eller andra omstendigheter som partene ikke rår over som krig, opprør, brann eller inngrep fra offentlige myndigheter.

Forbehold når det gjelder streik og lockout gjelder også når Plantasjen selv er ansvarlig for at handlingen oppstår eller utsettes for en slik handling. Plantasjen bærer ikke erstatningsansvar så lenge Plantasjen har opptrådt aktsomt.

Endringer

Plantasjen forbeholder seg retten til å endre medlemsvillkårene for sin kundeklubb. Eventuelle endringer kommuniseres på Plantasjens hjemmeside, plantasjen.no, og/eller på e-post. Medlemmer er selv ansvarlige for å holde seg oppdatert om eventuelle endringer. Gjeldende vilkår finnes på Plantasjens hjemmeside.

Oppsigelse av medlemskapet

Som kunde kan du si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved å kontakte Plantasjen på kundeklubben@plantasjen.no. Plantasjen kan når som helst si opp avtalen med en oppsigelsestid på 30 dager.

Spørsmål og kontakt

Om du har spørsmål angående Plantasjens kundeklubb, ditt medlemskap eller Plantasjens retningslinjer for personvern, har endret adresse eller liknende, kan du kontakta Plantasjen på kundeklubben@plantasjen.no.

Hjemmeside: plantasjen.no

Plantasjens kundeklubb: plantasjen.no/kundklubb

Postadresse:
Trondheimsveien 38A
2013 Skjetten
Norway

Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen