Oppdag en ny måte å grille på

Oppdag en ny måte å grille på

Allerede før vårens første solstråler melder sin ankomst, er det mange som drømmer om å arrangere grillfest i hagen. Grillingen bør imidlertid være både morsom og enkel! Med smart grilltilbehør og tekniske dingser kan du nå ta grillingen til nye høyder. Oppdag nye måter å grille på, her på Plantasjen!

At grillmat er godt, er nok noe de fleste er enige om. Det er likevel avgjørende at grillingen ikke er en avansert prosess, ellers er det lett å gi opp. For å oppnå best mulig smak på maten (og samtidig ha det morsomt) bør du ikke bare investere i god grillmat, men også smart grillutstyr som forenkler hele prosessen – både under og etter grillingen. Med automatiserte og tekniske dingser kan du ta fatt i grillingen på en helt ny måte.

Bruk riktige produkter

Siste generasjons griller er både ukompliserte, brukervennlige og tilbereder maten på en skånsom måte. Enten du går for en elektrisk grill, gassgrill eller kullgrill, skal resultatet bli så bra som mulig. Samtidig skal gleden ved å lage mat ivaretas! Weber har lansert en rekke nye griller som passer både på terrassen, balkongen eller ute i naturen. Weber har også tilbehøret du trenger – både til selve grillingen, servering og til rengjøring i etterkant.

Smart grilltilbehør – disse tre tingene bør du ha!

De fleste grillmestere vet at resultatet ikke blir like bra og komplett uten riktig tilbehør!

 1. Roterende grillspyd. Med et roterende grillspyd kan du tilberede en velsmakende svinekam eller få grønnsakene like gylne og møre på alle sider. Webers roterende grillspyd er også et nyttig redskap når du skal lage helgrillet kylling, fisk og grønnsaker med jevn bruning og saftig kjerne.
 2. Grillrist for fisk. Dersom du har mest erfaring med å grille kjøtt, kan det kanskje være på tide å prøve fisk! Med en grillrist for fisk kan du grille laks, selvfisket gjedde, torsk eller andre godbiter fra hav og ferskvann – uten at fisken detter ned på grillen eller går i oppløsning når du skal snu den.
 3. Grillbord for spontane grillstunder. Lysten til å grille kan plutselig dukke opp. Med en sammenleggbar grill med hjul og låsefunksjon kan du grille smartere – også på utflukter der du tar med deg grillen.

Grill smart med et utekjøkken

Siden et grillmåltid ideelt sett ikke kun består av grillet mat, er et utekjøkken en perfekt løsning. Et utekjøkken legger alt til rette for at du skal kunne tilberede maten så raskt som mulig.

Plasser grillen på et velegnet sted

Hvor du plasserer grillen din og hvordan utekjøkkenet ditt ser ut har stor betydning når du skal tilberede maten. Med riktig plassering kan du unngå stress og brent mat – enten du skal grille kjøtt, fisk eller grønnsaker.

 • I nærheten av en arbeidsflate. Sørg for at grillen står relativt nærme en arbeidsflate, slik at du slipper å flytte rundt på kjøtt, fisk og annen mat som skal grilles eller allerede har blitt grillet. Unngå imidlertid at arbeidsflaten er så nærme grillen at det kan føre til skader eller brann. Det anbefales også å ha en vannkran innen rekkevidde.
   
 • Elektrisk grill bør stå ved det et elektriske uttak. Dersom du har en elektrisk grill bør den stå så nærme det elektriske uttaket som mulig. Vær obs på ledninger slik at du ikke snubler mens du tilbereder mat på utekjøkkenet.
   
 • Unngå lavt tak over grillen. Dersom du har tak over grillen eller uteplassen, bør du vurdere om grillen bør plasseres der, da dette kan medføre at taket blir svart.
   
 • Selskap ved grillen? En grillmester kan fort føle på ensomheten. Still noen stoler i nærheten av grillen (og kanskje et bord), slik at du kan prate med gjestene og kanskje nyte et glass vin mens du kokkelerer.

Klar for grillsesongen!

Tenk over hvilken mat du foretrekker og om du skal gå for en kull-, gass- eller elektrisk grill. Sett deg også inn i hva som trengs av utstyr til nettopp din grill. Det er også smart å grille mest mulig miljøvennlig, slik at verken mat eller miljø tar skade av grillingen. Med riktig innstilling og smart grilltilbehør kan du ta fatt på grillsesongen som en mester. Imponer gjestene dine!

Les mer

Et utekjøkken for all sommermaten >>
Gi terrassen nytt liv til sommeren >>

Gassgrill Broil King Gem 310
Outlet25%
Augmented reality

Gassgrill Broil King Gem 310

Lengde 116 cm, Svart

337425 4499,-
Les mer

Gassgrill Weber Q 1200

Lengde 104 cm, Svart

3499,-
Les mer

Grillsett premium Weber

Svart

599,-
Les mer

Oljespray grill Weber

200 ml, Svart

159,-
Les mer

Kyllingholder Weber Gourmet BBQ system

Grå

899,-
Les mer
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen