Tre ting du ikke visste du kunne bruke høytrykkspyleren til

Trodde du at høytrykkspyleren din kun var forbeholdt bilvask, vanning og spyling av hagemøbler? Da må du tro om igjen! Dersom du investerer i en god høytrykkspyler, med mulighet for mange tilleggsdeler, kan den faktisk brukes til langt mer. Og til praktiske ting det aldri hadde falt deg inn å bruke høytrykkspyleren til.

Tre ting du ikke visste du kunne bruke høytrykkspyleren til

Har du for eksempel latt deg irritere av rusten i hagen år etter år, uten å vite hva du skal gjøre med problemet? Eller har takrennene nok en gang fylt seg opp etter en flere måneder lang vinter?

Problemene kan være løst under halvtimen, og det eneste du faktisk trenger er høytrykkspyleren din - og dette tilbehøret!

 1. Sandblåse rust
  Har det begynt å ruste litt her og litt der i hagen? Glem å prøve å vaske det vekk for hånd. Ikke bare bruker du dobbelt så lang tid på å prøve å skrubbe og gni, resultatet vil heller aldri kunne bli det samme som når man spyler vekk rustet med en høytrykkspyler med sandvaskeutstyr.

  Fremgangsmåte: Koble sandvaskesettet til høytrykkspistolen, og put oppsugsrøret ned i sanden. Undertrykket fra spyleren vil da føre sanden med seg i vaskeprosessen. Hvor fort den blir borte vil avhenge av hvor lenge rusten har stått.

 2. Rengjøre takrenner
  Etter en lang vinter (eller kanskje til og med flere) samles det opp mye skitt i takrennene vi ikke legger merke til en gang, men som kan få konsekvenser dersom det ikke fjernes i tide. Men alle som har prøvd å rense ut våte bladkladder med hageslangen vet at det både tar lang tid, er superkrevende og at resultatet blir langt fra godt. Med den rette høytrykkspyleren - som for eksempel Kärcher sin K 5 Premium, som kan kombineres med det rette utstyret sparer du deg selv og huset for mye slit. Det eneste du trenger er en høytrykkspyler som kan kombineres med en takrennevasker!

  Fremgangsmåte: Koble til takrennevaskeren og spyl oppover i nedfallsrøret helt til det ikke kommer mer skitt ut.
 3. Høy husvegg = Teleskoplanse
  Og sist, men ikke minst: Har du en høy husvegg som har blitt grå i løpet av vinteren, eller tak og renner som har fått mose på seg, kan du benytte Teleskoplansen med for eksempel kort variolanse for riktig vinkel til å komme til i høyden. Du slipper å klatre opp i stige og jobber med føttene godt plantet på jorden.

  Fremgangsmåte: Koble teleskoplansen til høytrykkspyleren og juster vinkelen på ut i fra hvor og hva du skal vaske.

Du er her:


Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen