Hagemøbler til uteplassen – nyheter og bestselgere 2024

Hva er vel bedre enn lange, lyse kvelder rundt et middagsbord ute i varmen, eller å synke ned i en deilig utesofa for å nyte kveldssola? Se noen av våre nyheter og bestselgere til uteplassen i 2024.

Hagemøbler til uteplassen –   nyheter og bestselgere 2024

Det tradisjonelle hagemøblementet, med spisebord og stoler, har for lengst fått selskap av loungemøbler og sofagrupper, og vi nordmenn legger stadig mer omsorg i hvordan vi innreder ute. Vi møblerer både entré, hage, uterom, terrasse og balkong. Og utvalget av hagemøbler, det har kanskje aldri vært bedre.

Hagemøbler – nyheter 2024

I år har vi flere spennende nykommere i butikkene våre, i alle slags stiler og størrelser.

Hvaler – lettstelt romantikk på uteplassen

Hvaler-serien er en møbelserie som inkluderer alt fra lounge-sett og solsenger til spisebord og hundeseng. Her finner du noe for enhver smak. Møbelserien er designet i en romantisk stil, med myke linjer og fine detaljer.

Møblene er laget av kunstrotting. Kunstrotting er et holdbart og værbestandig materiale, noe som gjør det til et populært valg for utemøbler til hager og terrasser. Det er designet for å etterligne utseendet til naturlig rotting, men tilbyr økt holdbarhet og motstandskraft mot regn og vær. I tillegg er møbler laget av kunstrotting enkle å vedlikeholde og rengjøre, noe som gjør dem til et praktisk valg for de som søker både stil og funksjonalitet.

Oslo – vedlikeholdsfritt aluminium

Møbelserien Oslo er laget av vedlikeholdsfritt aluminium. Putene er laget av slitesterk polyester som er avtagbare, vaskbare og UV-resistente. Finnes i fargene grått og hvitt.

Arendal – værbestandig teak

Møbelserien Arendal er laget av teak, som er en værbestandig og robust tresort. Teak inneholder naturlige oljer som gjør møblene motstandsdyktige mot råte. De kan oljes med teakolje om du vil bevare den gyldne fargen, ellers kan du la dem bli grå med årene – smak og behag.

Lysekil – stramme linjer og holdbare materialer

De tidløse og moderne utemøblene i møbelserien Lysekil er laget av pulverlakkert aluminium med armlener og bordplater i lys non-wood. Det inkluderer tykke, hurtigtørkende og UV-resistente tekstiler av olefin og quick dry foam. Designen fokuserer på stramme, rene linjer, og møblene utstråler nordisk minimalisme.

Kinsley K&C – bred produktserie i akasietre

Utemøblene i Kinsley K&C-serien er laget av FSC-sertifisert akasietre, og er tilgjengelige i både svart og naturfarge. Serien inkluderer alt fra lounge-sett til benker, samt mer spesialiserte produkter som serveringsvogner. Puter er inkludert, og designen på putene gjør rengjøringen enklere samtidig som de tilbyr holdbar komfort.

I tillegg til utemøbler, finner du også praktisk tilbehør til hagearbeid, som plantekasser, plantingstrapper og espalier, slik at du kan dekorere uteplassen med blomsterarrangementer som matcher møblene i samme stil.

Kjente og kjære bestselgere 

I tillegg til en lang rekke nyheter, er våre velprøvde lounge- og spisemøbler selvsagt å finne i butikkene. Her er noen av møblene som mange har lagt sin elsk på de siste årene. 

Alicante – med plass til mange

Er du ute etter et klassisk loungesett med plass til mange, er Alicante et bra valg. Settet består av en romslig loungesofa i UV-bestandig kunstrotting med hele sju sitteplasser samt et solid og praktisk bord – akkurat passe høyt til at du fint kan ta en matbit mens du sitter i sofaen. Settes finnes også en beige variant.

 

Nantes – romantisk rotting 

En klassisk, romantisk stil får du lett med utemøbler i serien Nantes, uansett om du er ute etter et loungesett, hvilestoler eller reclinerstoler. Møblene er laget i praktisk kunstrotting, og har tykke og behagelige puter som du lett kan synke ned i for å nyte livet ute. 

 

Funksjonelle spisemøbler 

Tidløse spisemøbler i sort er sjelden feil. Bordene i Rimini-serien kommer i en rekke lengder, og kan kombineres med flere typer stoler. Mange velger stablestolene Darvin eller posisjonsstolene Byron Bay. Utemøbler som dette er praktiske på flere måter, de passer inn i de fleste stiler, krever veldig lite vedlikehold og kan enkelt pakkes bort når vinteren kommer. Et trygt valg, med andre ord! 

 

Manila Bamboo – tropiske vibber  

Utemøbler i bambus har blitt mer og mer populære de siste årene. For en tropisk stemning på uteplassen kan du kombinere loungesettet med en levegg og solseng – eventuelt også en benk, et sammenleggbart sidebord og en strandstol.

 

Bayamo – tidløse møbler i teak 

Teakmøbler er fantastisk vakkert i hagen, og med riktig stell kan du nyte godt av dem i mange, mange år. Teak er faktisk blant treverkene som er best egnet til hagebruk, på grunn av det naturlige oljeinnholdet. I Bayamo-serien finner du to typer bord, benk, posisjonsstoler og en solseng – kombiner gjerne flere teakmøbler for å få et enhetlig uttrykk på uteplassen. 

Fullfør stilen med tekstiler og detaljer 

Når hagemøblene er valgt, er det på tide å sette prikken over i-en. Tenk interiør som du gjør det inne, også når du innreder ute. Planter, puter og pledd, tepper, lykter og lys kan løfte uterommet til nye høyder. Spør du oss, er selvsagt plantene spesielt viktige. Planter bringer ro og harmoni inn i uterommet, og tekstiler gjør det mykere og mer koselig. Detaljene får deg til å nyte de dyrebare utedagene enda mer, rett og slett.  

Flere tips og rådLoungesett Lysekil Skanden
Salg 30%

Loungesett Lysekil Skanden

5 sitteplasser, Beige

2239930 31999,-
Les mer
Loungesett Kinsley K&C
Salg 30%

Loungesett Kinsley K&C

4 sitteplasser, Tre

909930 12999,-
Les mer
Loungesett Hvaler Skanden
Salg 30%

Loungesett Hvaler Skanden

4 sitteplasser, Brun

1399930 19999,-
Les mer

Hundeseng Hvaler

Lengde 66 cm, Brun

1299,-
Les mer
Plantekasse Kinsley K&C
30%

Plantekasse Kinsley K&C

Lengde 107 cm, Svart

90930 1299,-
Les mer
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen