Hadde det ikke vært deilig om hagen stelte seg selv og du kunne bruke tiden din på å nyte den? Nå er dette fullt mulig. Med vanningssystemer, sensorer og timere som kan styres via telefonen eller automatisk, kan hagen nå forvandles til en smart oase. Lær deg hvordan du får en smart hage ved å følge tipsene våre.

Få en smart hage

Vann plantene mens du er borte

En stor del av hemmeligheten bak planter som har det bra og vokser, er riktig vanning. I tillegg til solstråler og riktig jord, som naturligvis kommer plantene til gode, er det viktig at du vanner riktig. Ulike planter skal vannes i ulik grad, både når det gjelder mengde og frekvens.

Automatisk vanningssystem

Et automatisk vanningssystem kan være perfekt dersom du er borte om sommeren og vil være sikker på at plantene dine har det bra. Både gress og planter kan slukke tørsten med installerte vannspredere. Gardena har flere typer automatiske vanningssystemer med smarte funksjoner for både blomsterbed og balkongblomster.

 • Digital programmering. Styr vanningen med programmering i form av en medfølgende vanntimer og funksjonen Water Control. Du kan også velge systemer som kobles til telefonen via en app for å regulere vanningen selv.
   
 • Nedsenkbare vannspredere. Finnes som pop-up spredere som kan senkes ned i gresset når robotgressklipperen jobber, som micro drip som gir fra seg dråper eller som vanlige vannspredere som styres med digital teknikk.
   
 • Oppkobling til robotgressklippere. Systemet kan kobles til en robotgressklipper for automatisk gressklipping mellom vanningene, noe som sørger for å holde både blomsterbed og gress i god stand.
   
 • LED-belysning. Koble LED-belysning til vanningssystemet og lys opp hagen nøyaktig slik du ønsker. Dette er spesielt vakkert på sene sommerkvelder etter solnedgang.
   
 • Vannbesparende og miljøvennlig. Spar vann ved å velge et vannbesparende vanningssystem med innebygget sensor som kjenner hvorvidt jorda trenger fuktighet. Plantene blir ikke overvannet og du tenker på miljøet. Smart!

Planlegg vanning av hagen

Det første steget for å få en smart vanningsprosess, er å danne deg en oversikt over hagen din. Hvor er det skygge mesteparten av dagen, og hvor skinner sola lengst? Hvilke planter krever mer vann og hvilke krever mindre? Basert på denne informasjonen kan du stille inn ulike vanningssoner med ulik mengde vann med ulike tidsintervaller.

Bytt mellom manuell og automatisk vanning

Iblant kan det være deilig å ta vannkanna selv og vanne hagen eller blomsterbedet. Følelsen av å selv ta vare på hagen kan være tilfredsstillende når du er hjemme og vil bruke mer tid i hagen. Manuell vanning kan også være bra dersom du har svært følsomme planter. Mange velger derfor å bytte mellom en vanlig vannkanne og et smart vanningssystem som inkluderer mange ulike funksjoner.

Les mer

Vanning av uteplanter og blomster om sommeren >>
To ferdig komponerte blomsterbed for hagen din >>

Du er her:


Premium dusjpistolsett Gardena

Svart

599,-
Les mer
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen