Innred med planter i ulike størrelser

Skap dynamikk og spenning med grønne planter i ulike størrelser, fargenyanser og karakter. Alle rom og hjem har ulike muligheter til å innredes med flere grønnplanter, fra bittesmå til kjempestore. Det vanligste er kanskje de små til mellomstore, men med flere størrelser er det flere muligheter for å lykkes hjemme hos nettopp deg. Hos oss finner du planter i alle størrelser, som vil passe perfekt hvor det enn måtte være!

Innred med planter i ulike størrelser

Store og små planter

XS – De minste plantene

Dekorer hjemmet ditt med miniplanter på overraskende steder. Bland med små favorittdekorasjoner. Små miniplanter kan brukes på mange ulike steder, som bokhyllen, på listen til billedrammen, kanten av vaskeservanten og på nattbordet.

De er fine sammen med en litt større plante, og skaper sammen et stilleben av planter. Av miniplanter kan du også samle forskjellige sorter, slik som kakuser, sukkulenter, og ildtopp, som har blitt veldig populært. Miks og match sorter; kjøpte, arvede, og presenter dem på en hylle eller i et lite vindu. Barnerommet er et fint sted for små søte miniplanter som for eksempel elefantøre. Kanskje også dukkehuset trenger litt grønnfaktor.

S – Små planter, perfekte for vinduet

Små planter kan lett plasseres i vinudet, samt på bord og benker rundt om i hjemmene våre. De passer i de fleste vinduskarmer uten å dekke hele utsikten, og passer bra å stille sammen i par eller trioer. Eksempler på sorter som finnes i små størrelser er dracaena, fredslilje og paradistre. I en plantesamling på en benk eller skjenk, er småplantene de som binder de større plantene sammen med hverandre.

M – Midt i mellom

Mellomstore planter kan ta litt mer plass i vinduet ditt og hindre innsyn. De er lette å plassere og passer også bra på en benk sammen med andre større planter eller på en pidestall ved siden av. Mellomstore planter som for eksempel garderobeblomst, yuccapalme og ficus 'Ginseng' er kanskje de vi forbinder med vanlig størrelse grønnplanter, og de har derfor en høy graad av anvendbarhet i hjemmet ditt.

L – Store og iøynefallende

Store planter gir mye grønt til hjemmet ditt. Har du store vindu og vinduskarmer er de fine her, ellers kan de plasseres et stykke inn i rommet inntil et møbel, på lave paller eller pidestaller. Her finner du planter med mye karakter, som ulike sorter av cowboykaktus, gullpalme/arekapalme og aralia. De er tilstrekkelig store for å stå på gulvet, bruk da gjerne et potteunderlag for å unngå fukt på gulvet. Flere store planter sammen, gjerne blandet med noen mindre, gir en herlig grønn oase i rommet.

XL – Planter som tar ordentlig plass

De største plantene kan du innrede med som en meget moteriktig møbel. De har en imponerende effekt og gir rommet et løft, både i form av grønt og høyde. Her finnes sorter som er det nærmeste vi kommer innendørstrær, for eksempel pachira og kentiapalme. XL-plantene kan også brukes for å dele opp et rom og skape mindre soner av romslighet på større flater.

Les mer 

Se alle grønnplanter >> 
Innred med grønne planter >>
Vanning av dine inneplanter - slik lykkes du >>

 Fredslilje 'Verdi'

Høyde 70 cm, Hvit

299,-
Les mer

Pengetre miks

Høyde 7 cm, Grønn

4990
3 for 119,-
Les mer

Pengetre

Høyde 18 cm, Grønn

9990
Les mer
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen