Lys opp i mørket med rett belysning

Når mørket senker seg tidligere for hver dag som går, blir det ekstra viktig å lyse opp hjemmet med lyslenker, adventsstjerner og lysestaker. Forvandle mørketiden til et strålende eventyr!

Lys opp i mørket med rett belysning

Skap stemning både ute og inne med strålende lyslenker, planter og adventsstjerner i alle vinduer. Med rett belysning blir det stummende mørket fylt av liv, og det oppnår du enklest med forskjellige typer lyskilder på flere steder.

Tips! Husk at man fint kan pynte med lyslenker og -lykter både inne og ute, uavhengig av sesong og årstid. Det skaper stemning året rundt.

Varmt lysspill i vinduet

Pynt opp i vinduet så det vises både innenfra og utenfra. Både elektrisk lysestake og adventsstjerne gjør seg godt. Når du står opp om morgenen, møtes du av et varmt og strålende lys, og når det blir sengetid, er det ekstra koselig å krype under dyna når det lyser i vinduet.

En adventsstjerne eller to?

Hjemmet får liksom ikke den rette julestemningen uten en eller flere papirstjerner i vinduene. Det finnes mange stjerner å velge mellom i forskjellige farger og mønstre.

Heng gjerne opp adventsstjerner både på kjøkkenet, i stuen og på soverommet. Det skaper en magisk stemning og gir en lun og varm atmosfære innendørs.

Finn din favoritt blant lysestakene

Elektriske lysestaker finnes i flere former og farger på Plantasjen. Det aller vanligste er den syvarmede lysestaken i hvitmalt tre. Med det finnes også sjuarmede lysestaker i svart og andre farger. Lysestaker går ikke av moten, og du kan bruke dem igjen år etter år for å gjenskape julestemningen.

Pynt ute med lyslenke, julerose og lykt

Har du et grantre eller en einerbusk i hagen? Disse fine vintergrønne buskene blir perfekte lyskilder når de får en lyslenke rundt seg. Etter litt lett snøfall har du plutselig en koselig oase midt i det kalde mørket.

Har du et eget inngangsparti, er det som skapt for å bli pyntet med granbar og lyslenke. Sett ut noen juleroser i potter og dekorer med grønn mose. De er hardføre planter og tåler å stå ute i julen. Med en krans på døren er julestemningen satt. Ikke glem å sette ut en lykt på trappen. 

Hvis du bor i leilighet, går det utmerket an å pynte balkongen med lyslenke, julerose og et lite juletre.

3 tips til hvordan du lyser opp i mørket

Rådene våre til deg som vil skape julestemning både inne og ute:

  • Bruk lyslenker. En rundt inngangen, en i bokhyllen eller i et valgfritt vindu. Ikke glem den batteridrevne lyslenken som kan pynte opp hvilken plante som helst.
     
  • Skap strålende lys med flere lyskilder. En adventsstjerne, elektrisk lysestake og lyslenke i ett og samme vindu? Ja, det er faktisk mulig. Det blir så hjemmekoselig når det lyser vakkert opp i det tunge vintermørket.
     
  • Lykter, lykter, lykter. Minst like koselig på en dunkel sommerkveld som i den mørke jule- og vintertiden. Vi kan ikke få sagt det nok.

Flere tips og rådDin handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen