Pynt med blomster på sommerens fester

Våren og sommeren byr på mange festlige anledninger. 17.mai, dåp, bryllup, jobbsammenkomster, avslutninger og midtsommer. Blomster gjør det ekstra fint og skaper en god stemning.

Pynt med blomster på sommerens fester

Pynt langbordet med girlandere

Grønne girlandere er ideelt som dekorasjon til en fest med mange gjester. De slingrer seg frem over bordet som en sammenkoblet grønn tråd. Bind sammen eføygrener med grønne blader fra hagen og butikken, og stikk inn blomster som nellik, krysantemum og ildtopp. For at girlanderen skal holde seg frisk kan du legge den et kjølig sted og spraye med vann til gjestene kommer.

Mange små vaser

Enslige blomster og blader i høye og lave vaser som du plasserer i grupper på bordet eller henger i snøre fra taket kan varieres i det uendelige. Lek med farger og former, ta opp vasens farge i blomsten, eller kombiner i alle regnbuens farger. Ildtopp, inkalilje, peon og blomster fra marikåpe er noen eksempler på blomster som er godt egnet til å kuttes og settes i små vaser. 

Blomster på uventede steder

Badet er et ypperlig sted å overraske gjestene med en fargerik blomsteroppsats, eller en enslig blomst i en vase hvis plassen er begrenset. Krysantemum er en takknemlig snittblomst som finnes i utallige farger og former. Du kan for eksempel kombinere den med grønne kvister og blader for en bukett med volum og farge. Krysantemum er også fin alene i en eller flere små vaser på kanten på håndvasken.

Midtsommerfint/sommerfint 

Luftige blomsterdekorasjoner med mye volum til sidebordet eller som velkomstattraksjoner i gangen. Du kan hente inn naturen og blande fritt fra hagen, engen og butikken. Velg en vid vase og fyll på så blomstene står stødig. En vill blanding i midtsommerstiden kan være peon, hortensia, praktmarikåpe, prestekrager, lisianthus, nellik, kornblomst og gentiana.

Vakre kranser som borddekorasjon

Blomsterkranser er ikke bare til hodepynt, de gjør seg også utmerket på bordet. Bind en enkel krans av for eksempel gentiana, gullris, kamille og grønne kvister.

Bryllupsfest i skumringen

Lysslynger, lys og grønne kvister skaper en herlig frodig og grønn stemning ved bordet både i partyteltet, på terrassen og innendørs. Hvis du tilføyer lyse roser eller peoner, blader og blomster av marikåpe og slynger av eføy, så får du et nydelig bryllupsbord.

Høyt og klassisk

Hvite eller rosa liljer i høye vaser gir et praktfullt og klassisk uttrykk, og sammen med et par kandelabrer får koldtbordet en herlig høyde. Legg gjerne noen steiner i bunnen av vasen så blomstene står stødig. 

Les mer

Se våre buketter her >>
Tips, inspirasjon og råd om hvordan du tar vare på snittblomstene dine >>Eføy

6 pk, Grønn

299,-
Les mer
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen